2c59aeb240fa21f5842cc82bd43d5595 *DESCRIPTION
679000aa9eac52f2cf3ce77a650f0391 *LICENSE
ecf34f2ad60aff3c438106de9e9fe526 *NAMESPACE
642dea18e513f455b011b8fcca7f71aa *NEWS.md
d3b005cd7691a3de02af5c96fbbb0ec5 *R/classify_spnames.R
2ca9f324b1f2a98beff94d9356ba2efa *R/data.R
61c8b7c6cc19a67e7fe181a0ff66b881 *R/fauna_matching.R
e87a0042fdd66ba5eaf94c2915a6169c *R/get_ficha.R
350b7efc652dd398002fd045ba9e40c9 *R/globals.R
29654b50feba22a4a76036f29bc39582 *R/is_threatened.R
367c0461717c192c59232b5877de3d05 *R/utils.R
654c6187b87184c80e3b42c208b88f04 *README.md
35122fa6c2ebb46142548099e6fa6281 *build/vignette.rds
456474bdf7c60691e5f9ddc80b8e3a60 *data/ds004_fauna.rda
8b88df56adc82e9de8d0383fd693849c *data/fauna_backbone.rda
429302b3fa8bf0fc3fb9c3116f00f35d *data/libro_rojo_especies.rda
78792deb6b9cf68410341c56ef2005b3 *data/libro_rojo_fichas.rda
36c3cbe7b210af542a0894627469b896 *inst/WORDLIST
61439adeba6e3d44d25d0e6982cf1d00 *inst/doc/comparacion_fauna_2014_2018.R
d1d828da2da4c71201c87f697874faa1 *inst/doc/comparacion_fauna_2014_2018.Rmd
bcd9eab3b8b750eac383b599b92584a1 *inst/doc/comparacion_fauna_2014_2018.html
062ca142088a1f36f114d0fe8f5c02d6 *inst/doc/diagnostico_grupos_taxonomicos.R
8cb39bae3a1cec44d9e0f832b2f942c8 *inst/doc/diagnostico_grupos_taxonomicos.Rmd
c98455a9ca9b88fef4870e0033fac3b2 *inst/doc/diagnostico_grupos_taxonomicos.html
ea633d10bb92c415c2912b443790aafa *inst/doc/fundamentos_y_criterios_uicn.R
ce95620c5da05ee74bed93f241053d81 *inst/doc/fundamentos_y_criterios_uicn.Rmd
e109fe0924256a405b51d3d810ddfce1 *inst/doc/fundamentos_y_criterios_uicn.html
f28de2ba94bfc9196d4d6101163bee85 *inst/doc/introduction.R
9eeaf5a6a24d3b1c0f7c23759b1d5445 *inst/doc/introduction.Rmd
0862c3f851ec20af6ba5fe457cf55283 *inst/doc/introduction.html
8d36eeeb6598faae2c8bb82a15b8f22d *man/ds004_classify_spnames.Rd
b904db1a4c616e973f5cb3bcaf21b121 *man/ds004_fauna.Rd
7ffa4d46844499a49a2a035b8883923a *man/fauna_backbone.Rd
c0eae1847af2b561a69560ceff090919 *man/fauna_matching.Rd
4b30c02602cabfb17950f971f813cb81 *man/get_ficha.Rd
b574e7b863487ed06fc7e70e86e7f9be *man/is_threatened.Rd
42bc7840793e5f747afefeed23bc25e6 *man/libro_rojo_especies.Rd
d2a5ad27824e30e02c4f8a5e4a6a9a33 *man/libro_rojo_fichas.Rd
4db4d65a02de9dca5fe37a376e8a0497 *man/normalize_name.Rd
0381af4f7f52a487b07d508bdf2b1cf4 *man/remove_accents.Rd
bccc7b9de7980191b005536f811e42a9 *tests/testthat.R
f89284128d8a2f87ba99c0e716190bdd *tests/testthat/test-classify_spnames.R
b40aabf8ffdcd5ff390c570ffbf77d8c *tests/testthat/test-fauna_matching.R
fccafd15194ae6c1bec069a63f82b620 *tests/testthat/test-get_ficha.R
d1d828da2da4c71201c87f697874faa1 *vignettes/comparacion_fauna_2014_2018.Rmd
8cb39bae3a1cec44d9e0f832b2f942c8 *vignettes/diagnostico_grupos_taxonomicos.Rmd
ce95620c5da05ee74bed93f241053d81 *vignettes/fundamentos_y_criterios_uicn.Rmd
9eeaf5a6a24d3b1c0f7c23759b1d5445 *vignettes/introduction.Rmd
